ומסתבר שזה ממש ממש לא הולך להיות קל......
תמיד כששומעים על מישהי שנתקפה והכל מיד כולם אומרים "חייבים להתלונן"
אז אתם יודעים מה עצוב??
שהחוק במדינה שלנו פשוט נוראי!!!
אם קרה מקרה, שמישהי נאנסה כשהיא הייתה קטינה וגם אותו בחורה שאנס היה קטין ועברה יותר משנה חל על זה חוק התיישנות וכבר מסתכלים על זה בצורה שונה.... כלומר, אם הוא היה בן 18 אז היו מתייחסים לזה בצורה יותר חמורה. מבינים איזה אבסורד??
עזבו את כל זה שלהגיש תלונה ולהתחיל בחקירה יכול להיות הדבר הכי קשה שיש, רוב הפעמים אין הוכחות לאונס כי זה נעשה בחדרי חדרים, אז מתחילים לחקור את כל הסביבה של הבחורה והבחור, ופותחים מחטטים בפצעים שלה מהעבר שהיא עבדה כל כך קשה לרפא.....
ותמיד אותו אנס יכול לקחת את העורך דין הכי טוב בעולם (אין לי מושג איך עורכי דין מוכנים להגן על אנסים....), והיא תעמוד שם במשפט על שולחן העדים, תצטרך לדבר על נושא כל כך כאוב מול כל הנוכחים, בזמן שהעורך דין של האנס יעשה הכל כדי להוכיח שהיא רצתה את זה או שהיא שקרה ולהוציא אותו זכאי...
בקיצור, כל החוק במדינה ממש לא לטובתי.... מה שאומר שאני לבד כאן בעניין הזה. אותו בחור ימשיך לאנוס בנות ולגרום לטראומות ואף אחד לא יעצור אותו בגלל שמהסיבות הנ"ל בנות יפחדו להתלונן...
אני פשוט מרגישה אבודה וכל כך לבד בעניין.... במדינה אין חוק שיעזור לי ויגן עליי....ואני פשוט לא מפסיקה לבכות.... המקרה הזה רודף אחריי ואפילו החוק לא לצידי...
אני יכולה ללכת להתלונן אבל יתחילו לחקור כל כך הרבה אנשים, והוא בטח יביא חברים שלו שרק ישמיצו אותי......
פשוט מה שנשאר לי זה להמשיך כנראה לבכות.... ולראות אותו כל פעם בעיר מחייך ושמח מהחיים שלו....